Organisatie - 7 juli 2016

Döner, pasta en pizza op Campus Plaza

tekst:
Linda van der Nat
1

Een dönerzaak en een pastarestaurant nemen hun intrek in een van de winkelruimtes op Campus Plaza. Zij worden de nieuwe buren van broodjeszaak Subway.

Vastgoedontwikkelaar Ten Brinke maakte vandaag bekend dat Karadag Bakeries & Grill en Jimmy’s Pasta & Pizza naar de campus komen. Karadag Bakeries heeft momenteel een vestiging in Nieuwegein en heeft broodjes, dürüms, Turkse pizza en Kapsalon op de menukaart staan. Jimmy’s Pasta & Pizza is van dezelfde eigenaar, volgens projectontwikkelaar Jos van Schriek.

Eerder werd al bekend gemaakt dat broodjeszaak Subway ook een vestiging opent op Campus Plaza. Ten Brinke is nog in overleg met onder meer een studenten-supermarkt, espressobar, kapperszaak en kinderdagverblijf die mogelijk ook ruimte zullen huren in Campus Plaza. De namen die daarbij horen zijn nog niet bekend.

Lees meer:

Re:acties 1

 • Steven

  "Het domein van Wageningen UR bestaat uit drie samenhangende kerngebieden:
  voeding en voedselproductie
  leefomgeving
  gezondheid, leefstijl en levensomstandigheden"

  Na langdurig overleg over hoe de WUR met haar facilitaire voorzieningen haar kernwaarden/imago kan uitdragen of zelfs versterken heeft het bestuur voor Doner, Pasta en Pizza gekozen voor haar studenten. O, en voedzame Subway broodjes niet te vergeten.

  Vriendelijke groet,

  Wageningen University and Research Centre
  FOR QUALITY OF LIFE...

  Reageer
  • Vriend

   Het lijkt me sterk dat het bestuur van de WUR dit gekozen heeft. Mij lijkt het gewoon een besluit van de ontwikkelaar. Er staat toch dat Ten Brinke het bekend heeft gemaakt? Blijkbaar waren deze partijen (commercieel) het meest interessant.

  • fret

   Probeer je nu iets te melden Steven, of precies niets te melden?
   Een beetje extra toelichting zou geen kwaad kunnen...

  • Reële rover

   Quality of life is ook af en toe iets anders kunnen eten dan konijnenvoer, Steven.
   En quality of life is ook mensen zelf laten kiezen wat ze eten en dat niet vanuit morele superioriteit komen opdragen c.q. verbieden zoals jij dat doet.


Re:ageer