Nieuws - 29 april 2010

Roodkapje (1)

Maatregelen tegen de komst van de wolf zijn nog niet nodig. Dat zegt minister Verburg op Kamervragen van het CDA over de komst van de wolf. Kinderen al of niet met koekjes op weg naar oma hebben vooralsnog meer te vrezen van wolven in kleren van goede herders.

26-roodkapje-Ultra.jpg
Roodkapje (2)
Saillant detail in de beantwoording van Verburg. Als de wolf op eigen kracht komt, wordt-ie beschermd op grond van de Habitatrichtlijn. Zo niet, dan is hij een exoot en vervalt de bescherming. Namens alle oma's: duw de wolf over de grens!
Hyper de pieper
De Nederlandse aardappel is een duivelse variant van het oorspronkelijke gewas uit de Andes. De pieper veroorzaakt homoseksualiteit en kaalheid en is zo giftig dat je hem moet schillen. Hij is weliswaar groot en mooi, maar is ook onderdeel van een kapitalistisch dieet. Dat zegt de Boliviaanse president Evo Morales. Religie is zó 2009. De pieper, de opium van 2010.
Snelle jongen
Te snel klaarkomen is niet per se psychisch. Mannen die snel hun kruit verschieten, hebben vaak een genetisch defect. Scandinavische onderzoekers ontdekten dat Lucky Lukes vaak een gen missen dat dopaminetransport reguleert. Dus ben je trigger happy, dan kun je opgelucht ademhalen. Medicijnen die het dopamineniveau regelen kunnen effectiever zijn tegen snelle zaadlozing dan praten. Kent u nog een synoniem voor ejaculatio preacox?