Nieuws - 23 december 2010

Langstudeerders

Hanneke Pompe en Gosse Schraa vroegen zich af wie de Hokjes maakt en wanneer dat gedaan wordt. Hokjes maken is teamwork!

29-hokjes-oplossing.jpg
Op maandagochtend voor verschijnen van het magazine, maakt Gaby van Caulil een lijst met puzzelwoorden die in de komende Resource verschijnen (kort en met relatief veel klinkers). Daar gaan vervolgens Huub Prins en Maarten Gaillard van Studio Steenhuis mee aan de slag. Ze ontwerpen een tabel met lege hokjes en natuurlijk de lijst met te raden woorden. Op dinsdagmiddag maakt vormgever Hans Weggen de Hokjes op in Resource. Op woensdag gaat het blad naar de drukker en op donderdag verschijnt het magazine. Webredacteur Nicolette Meerstadt verzamelt vervolgens de inzendingen en zet de puzzel online op de donderdag een week na verschijnen.
De oplossing is ‘langstudeerders'. Goed ingestuurd door Anita's Angels, Sexy Chickies, Herman Slink, Dorien te Peele, Marianne van der Gaag, Cees Niemeijer, Alex van Eldik & Frans Dinnissen, Willem Menkveld, Renée & Susan van der Salm, Leerstoelgroep Nematologie, Fieke van der Meer, Marije Oostindjer, Gert-Jan Steeneveld, Eef Velthorst, Truus Rigter, Anton Korteweg, Hanneke Pompe en Gosse Schraa, Dagelijks Bestuur SWU Thymos 10/11, Peter van Beveren, Henk Parmentier en de koffieplek Humane voeding derde verdieping Biotechnion.