Nieuws - 10 mei 2010

Hoevestijn 1E is drie minuten eerder

‘Hopelijk ligt Hoevestein 1E de roes nog uit te slapen van het woeste huisfeest van gister, en zijn wij ditmaal sneller met het insturen van onze oplossing. Die is: antibiotica.’ Dat mailden de studenten van Asserpark 1A op donderdag 29 april om 13.31 uur.

29-hokjes-oplossing.jpg
Jammer voor hen. Want om 13.28 uur mailt Hoevestein 1E: 'De oplossing is antibiotica. Deze keer zijn we zonder thee, maar gelukkig wel genietend van het (voorlopig laatste?) lekkere weer de vaste sportieve uitdaging uit de Resource aangegaan. Hopelijk weer voor Asserpark 6A en/of hun wiskunde-nerds.'
Tja, als het zo nauw komt, is de route van de postbode nog van invloed... Sowieso moeten we eens met de bezorger gaan praten, want volgen Renée & Susan van der Salm was Resource daar niet bezorgd. Overigens was Cees Niemeijer het snelst, hij mailde al om 11.13 uur.
Andere inzenders waren: Cees Niemeijer, Ditje van der Vossen, Marian Bos-Boers, Mariëtte Broers, Ellen Slegers, Hanneke Pompe en Gosse Schraa, leerstoelgroep Nematologie, Willem Menkveld, koffieclub Humane Voeding op de derde verdieping, Henk Parmentier, Marianne van der Gaag, Willem de Visser en Dijkgraaf afdeling 7A.