Nieuws - 10 februari 2016

Grimm wordt directeur Bedrijfsvoering ESG

tekst:
Albert Sikkema

Inge Grimm wordt de nieuwe directeur Bedrijfsvoering van de Environmental Sciences Group (ESG). Per 1 maart volgt ze Auke de Bruin op, die onlangs terugtrad vanwege de slechte financiële resultaten van de ESG over 2015. Grimm is nu directeur Bedrijfsvoering bij de Social Sciences Group.

Grimm gaat de komende maanden vijftig procent van haar tijd besteden aan de verbetering van de bedrijfsvoering bij de ESG. De andere tijd besteedt ze aan de bedrijfsvoering van de Social Sciences Group, totdat een opvolger voor haar is gevonden bij deze kenniseenheid. Haar transfer naar de ESG is in nauw overleg met de algemeen directeuren Bram de Vos (ESG) en Jack van der Vorst (SSG) tot stand gekomen, meldt het college van bestuur vandaag op intranet.

De raad van bestuur had haast met de benoeming omdat ze zo snel mogelijk de financiƫle problemen bij de ESG wil oplossen. Inge Grimm (46 jaar) is sinds 2003 werkzaam bij Wageningen UR. De afgelopen twee jaar was ze directeur Bedrijfsvoering bij de Social Sciences Group, daarvoor vervulde ze deze functie vierenhalf jaar bij de Agrotechnology and Food Sciences Group (AFSG).

Zie ook