Nieuws - 8 april 2010

Eervolle vermeldingen

‘Hierbij de oplossing van de hokjespuzzel: Megastallen. Uiteraard ga ik voor de oh zo eervolle vermelding in de volgende Resource ;-)’, mailt Arnoud de Wilt.

22-Resource-puzzel-16_oplossin.jpg
Waarom stuur je een oplossing in? Misschien ijdelheid, omdat je naam wordt vermeld. Maar misschien is het ook gewoon lekker om de zojuist gevonden oplossing te kunnen melden, ook al is dat anoniem. Net als de behoefte om het juiste antwoord te roepen als je naar een spelletjesprogramma op televisie kijkt.

Zij stuurden de goede oplossing in: Siloah en Rijkelt Beumer, Dagelijks Bestuur van SWU Thymos, Asserpark 6a, Peter Sebel, Renée & Susan van der Salm, Peter en een Wallie, Hoevestein 1E, Gert-Jan Steeneveld, Maaike Hagen, Auke Greijdanus, henk parmentier, Ditje van der Vossen, John Cone, Mariëtte Broers, Koen en Annet, Willem Menkveld, Ellen Slegers, koffieclub van de derde verdieping Humane Voeding, Willem de Visser, Marian Bos-Boers, Lenie Trouw, Anouk en Peter, Hanneke Pompe en Gosse Schraa, Cees Niemeijer, Joost Riksen en Lisette Groeneveld en Arnoud de Wilt.

Lenie Trouw laat weten dat ze heeft genoten van de omschrijving van ei (voedsel in de dop) en van die chinees die vanuit zijn auto maaltijden aflevert op de campus (illegale concurrent van Albron). De complimenten sturen we door naar de puzzelmaker.