Student - 12 juni 2008

‘Wie niet luistert, wordt nat gespoten’

Zin om Leaf, de band achter de TMF-superclip Motherfucker te verwennen met hapjes en drankjes? Of vang je liever The Girls op? Geen meisjes maar vier hippe jonge mannen met dito liedjes. En voor rockliefhebbers is er Pinkpopband Voicst om in de watten te leggen. De CAID zoekt nog minstens veertig crewleden die Wageningen op haar grondvesten kunnen laten schudden. Want Rock this city is het thema van de Algemene Introductiedagen (AID) 2008.

‘Wie niet luistert wordt nat gespoten’, vertelt Heleen Boswijk, commissaris publiciteit van de CAID 2008 en crewmember in 2007. ‘Tijdens de biercantus stond ik achter de bar vrolijk mee te zingen met de liedjes die werden gespeeld. Wie het liet afweten met meezingen werd genadeloos afgestraft door iemand met een Supersoaker.’
Laat jij liever je zwembroek thuis, dan is het cateren van (internationale) straatartiesten wellicht jouw ding. ‘Het is trouwens een misvatting dat crewmembers de hele week van zeven uur ’s ochtends tot drie uur ’s nachts mee moeten doen. Alleen een avondje, middag of ochtend kan ook.’
Er is volop keuze. Voor spierballenkwekers zijn er legio podia, kramen en hekken die opgebouwd en afgebroken moeten worden. Stembanden kun je trainen tijdens de begeleiding van spellen en evenementen. En voor echte coureurs valt er van alles te brengen en te halen met een busje.
Oefen je liever je Chinees, Engels, Spaans of andere vreemde taal, of wil je in contact komen met doorstroomstudenten? Dan kun je als mentor masterstudenten wegwijs maken in Wageningen.
Zin om alvast in de feeststemming te komen? De CAID viert donderdagavond 12 juni vanaf elf uur haar veertigjarige bestaan op KSV met als thema ‘40 degrees – Rock this summer’.