Organisatie - 10 november 2016

Werknemer Forum maakt plaats voor studieplek student

tekst:
Marijn Flipse
1

De 200 nieuwe studieplekken in de Forumbibliotheek worden voornamelijk gerealiseerd in de kantoorruimtes van het personeel op de derde verdieping. De werknemers krijgen dan een plek op de eerste of tweede verdieping, bij hun andere collega’s.

De rest van de studieplekken zullen vrijkomen door het weghalen van boekenkasten op verschillende plekken in de bibliotheek. ‘De helft van alle boekenkasten zullen worden weggehaald en daarmee de helft van de boeken. Deze boeken verdwijnen niet, ze gaan naar het magazijn, dus studenten kunnen er nog steeds gebruik van maken’, aldus Petra Otten, projectleider van het herinrichtingsproject.

In de zomer van 2017 zullen de nieuwe studieplekken in de Forumbibliotheek worden gerealiseerd.

Re:acties 1

• Rondneuzer

Begrijpelijk, maar ik vind dat het belang van hardcopy boekenkasten, waar je op onderwerp kunt rondneuzen, niet vergeten mag worden. Een bibliotheek is toch meer dan een database en een archief?