Organisatie - 28 juni 2018

Welke kant moet Resource op?

3

Resource, het nieuwsmedium van WUR, wil zich verbeteren. Zou je ons willen helpen door de enquête in te vullen?

Resource brengt nieuws en achtergronden over wetenschappelijke doorbraken, het studentenleven en ontwikkelingen in de WUR-organisatie.

De makers van Resource willen graag weten wat je vindt van deze informatievoorziening en wat er beter kan.

Zou je ons daarbij willen helpen door de enquĂȘte in te vullen via deze link?

resource.wur.nl/res28

Alvast bedankt!

Re:acties 3

• Leffert Oldenkamp

Het keurslijf dat 'klimaat' nu levert verlaten en meer over de problemen van duurzaam grondgebruik rapporteren. Daar liggen de echte problemen voor de core bussiness van de WUR.

• Trouwe lezer

Leg ook eens het rapport dat het Interstedelijk Studentenoverleg onlangs publiceerde over de persvrijheid in het hoger onderwijs naast Resource ;)

• Antoon VALCKX HOEX

Ben eigenlijk best tevreden met de huidige vorm en presentatie.
    Misschien iets meer over instituten in het buitenland waarmee samen wordt gewerkt? Maar ja dan is het misschien geen echt WUR publicatie meer.