Nieuws - 5 september 2016

Wageningen Campus lanceert campuskalender

Wageningen campus presenteert vandaag een nieuwe activiteitenagenda. Deze is voortaan gratis mee te nemen van de nieuwe zuilen die overal op de campus komen. Het is de eerste kalender die alle activiteiten op de campus verzamelt.

Met de start van het academische jaar lanceert de Universiteit de campagne ‘discover your campus’ om studenten beter voor te lichten over wat er te doen is op de campus. De universiteit is de campagne gestart omdat studenten niet zouden weten wat er zich allemaal afspeelt op de campus. Dat kwam onder andere doordat er nog geen universele kalender was opgesteld.

Selfie-actie
Om alle levendigheid op de campus beter zichtbaar te maken, ging maandag de campagne Discover your campus van start met een selfie-actie. Een groep studenten reed over de campus in een geel ‘instagrambusje’. Ze nodigden medestudenten uit om selfies maken en te delen via Instragram met #CampusWUR. De selfies worden gebruikt voor de Discover-campagne op de website van Wageningen University & Research en op Facebook. Verder komen ze terug in de nieuwe activiteitenkalender voor de campus.

De papieren versie is voortaan gratis mee te nemen van zuilen die overal op de campus zijn neergezet. Het is de eerste complete kalender voor alles wat er op de campus gebeurt. Naast een papieren kalender is er ook een website opgezet waarop de agenda te zien is.