Organisatie - 13 december 2016

WUR organiseert Mannequin Challenge in Forum (video)

tekst:
Marijn Flipse

Als eerste universiteit van Nederland organiseert Wageningen University & Research donderdag een Mannequin Challenge. Het doel is een video te maken waarbij deelnemers stilstaan als een mannequin, terwijl de camera iedereen filmt.

Foto en video: Marijn Flipse

De Mannequin Challenge is overgewaaid uit Amerika en een ware rage op internet. Inmiddels heeft de challenge ook Nederland bereikt en hebben veel bedrijven en instellingen hier al aan meegedaan. De afdeling Voorlichting & Werving organiseert het evenement en is op zoek naar studenten en medewerkers die mee willen spelen als mannequin. De opnames zijn gepland van 12.00 uur tot 14.00 uur in Forum.

In de video wordt uitgelegd hoe het precies werkt. Aanmelden kan via spreadthewurd@wur.nl t.a.v Henrieke Bruins.