Student - 15 mei 2008

WSO heeft nog geen nieuwe bestuursleden

De Wageningse Studenten Organisatie (WSO) heeft nog geen bestuursleden voor volgend jaar. Dit kan betekenen dat de studentenbond volgend jaar tijdelijk wordt opgeheven.

Ook andere organisaties die in Wageningen studentenbelangen behartigen hebben al enige tijd moeite om genoeg actieve leden te vinden. De Christen Studenten Fractie ontbreekt wegens gebrek aan kandidaten sinds vorig jaar in de studentenraad. En dit jaar gaan de verkiezingen voor de raad niet door omdat er maar net genoeg kandidaten zijn om de plekken te vullen.
Mandy Doddema, lid van de studentenraad namens VeSte: ‘Volgende week organiseren we samen met de WSO de week van de Wageningse student. We hopen hiermee studenten bekend te maken met studentenvertegenwoordiging en wat we nou precies doen.’
De WSO wil geen commentaar geven op het gebrek aan bestuursleden.