Student - 5 maart 2009

WSO-BLAD ARION VERSCHIJNT WEER

Arion Magazine, het Engelstalige tijd¬schrift van de Wageningse studenten¬bond WSO, verschijnt deze week weer.

nieuws_3007.jpg
Arion komt tweemaandelijks uit in een oplage van vijftienduizend en wordt verspreid onder WSO-leden. Ook gaat er een exemplaar naar alle afdelingen van de studentenflats en naar alle studentenhuizen.
Ongeveer anderhalf jaar lang kwam het blad niet uit, onder andere vanwege de krapte in het WSO-bestuur. Nu het nieuwe bestuur is aangetreden, is besloten het tijdschrift in ere te herstellen. ‘We willen studenten op de hoogte houden van dingen die spelen, zodat ze er kritisch over na kunnen denken. Daarnaast vertelt het veel over het werk van de WSO. Dat is goed voor onze leden en misschien spoort het ook andere studenten aan om lid te worden’, vertelt bestuurslid Kim van Groningen.
In de eerste editie staan onder meer artikelen over het kamertekort in Wageningen en duurzaamheid bij de universiteit. Ook houden de auteurs een pleidooi voor meer en betere Engelstalige pagina’s in Resource.