Student - 23 november 2010

Voedingsmiep zoekt nerd

Studievereniging Di-et-tri bestaat voor 90 procent uit vrouwen. Ze zochten de mannen op van Thor in Eindhoven.

BIGcie044.jpg
Een bus met 45 Wageningse vrouwen, een lading wijn, bier, en Brabantse zangbundels, vertrok donderdag 18 november richting Eindhoven.
De roze loper ging uit en de vrouwen kregen een warm onthaal van de nog ietwat onzeker ogende Thor-leden. Om de integratie te bevorderen kregen alle vrouwen een elektrisch lichtje met een nummertje en moesten ze op zoek naar de man met het overeenkomstige batterijtje. De eerste match was binnen één minuut gemaakt en al snel volgden er meer.

Wederhelft
Binnen tien minuten was het ijs gebroken. Er werd gezellig gekletst en het bier vloeide rijkelijk. Al snel stonden de eerste mensen op de bar te dansen. Sommige jongens konden hun lichtje niet vinden, maar de DJ bood uitkomst. Twee hulpeloze jongens stonden voor in de zaal te wachten op hun wederhelft. Met het nummer 'Killing me softly' op de speakers.

Knap?
Vorig jaar organiseerde de commissie haar eerste uitje naar Delft. Volgens commissielid Anke Willems was dit een groot succes. 'Naast vele scharrels is hier ook een nog bestaand stelletje uit voortgekomen.' Commissielid Annaberth van der Steege vond het dit jaar nog beter gaan. 'Het waren lekker sociale mannen, zoals we al verwacht hadden. Of ze knap waren? Daar heb ik niet op gelet. Ik was natuurlijk mee als commissielid.'

Lege plaatsen
Een optimistische poll op de verenigingssite van Thor voorspelde dat een aantal plaatsen in de bus terug leeg zou blijven. Eindstand van de avond: vier dames hebben gezoend, acht hebben een telefoonnummer gescoord, en alle vijfenveertig dames gingen mee terug. 'Maar', zegt bestuurslid Tom Geelen van Thor, 'ik ben geen mensen tegengekomen die het niet naar hun zin hebben gehad.'
 
Meer foto's van de avond vind je op de site van Thor.