Student - 3 juli 2015

Vlogs van Derek uit China

3

Blogger Pan Deli, beter bekend als Derek, gaat vloggen vanuit China. Hij laat ons zien hoe het is om na vier jaar Nederland weer terug te zijn in China.

Derek studeerde twee jaar in Wageningen, zat een jaar bij de Studentenraad en zocht een jaar een baan om als kennismigrant in Nederland te werken. Hij voelde zich hier thuis. In 2014 ging hij terug naar zijn geboorteland China, waar hij opnieuw moest wennen aan de cultuur. Hij woont en werkt nu in Beijing. Derek leeft sinds zijn tijd in Nederland een beetje tussen twee culturen. Zijn vlog heet daarom: Pan in Neitherland.

Re:acties 3

• Groot-geschapen

Ben toch eens benieuwd hoe die aan z'n naam komt. Zie totaal geen relatie tussen zijn echte naam en zijn Westerse pseudoniem.

• Edgar Vos, union member worker for Wageningen UR

Well hi Derek,
    thanks for making your future vlogs
    I'll try to follow them
    worker unions seems to me an interresting subject.
    good luck with it

• Jan

you should say in Dutch too. Why not?