Student - 6 januari 2016

Vlog: Clubbing in Shanghai

2

Nachtclubs in China willen zo graag westerlingen binnen hebben, dat die gratis toegang krijgen én gratis drank. Dat hoorde vlogger Derek Pan althans van een Duitse uitwisselingsstudent.

Een club met westerlingen als klandizie moet wel hip zijn, dus daar gaan de rijke Chinezen dan ook graag heen, is de uitleg die Derek geeft. Hij nodigt Nederlandse party animals daarom uit naar China af te reizen. Bekijk hier zijn nieuwste vlog:

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Derek studeerde twee jaar in Wageningen, zat een jaar bij de Studentenraad en zocht een jaar een baan om als kennismigrant in Nederland te werken. In zijn blog 'Pan in Neitherland' laat Derek zien hoe het hem vergaat nu hij weer terug is in zijn geboorteland China.

Re:acties 2

 • China kijker

  Jesess wat een zuur commentaar. Dan kijk je toch niet. Ik vond het wel geinig. Zijn vorige vlogs waren wel beter.

  Reageer
  • Reële rover

   @ China kijker

   Heb je nog inhoudelijk commentaar? Argumenten ofzo? Nee he.. dacht ik al. "dan kijk je toch niet" is echt het argument van zwakte en armoe. Ga lekker naar de Vakschool ofzo als dat je niveau is.

 • Niet zuur, gewoon reële rover

  Leuk idee deze vlog, maar de video is gewoon ruk en één grote rotzooi. Ik versta gewoon Engels, dus waarom die tekst eronder die vervolgens niet meer gelijk loopt met de spraak? Waarom die herrie ineens dwars door de video heen?

  Tenslotte: deze vlog had net zo goed, misschien wel beter, vervangen kunnen worden door één regelje tekst: Chineze clubs geven westerlingen gratis entree en drank om zo hip over te komen en rijke Chinezen meer te laten betalen.

  Hopelijk wordt deze serie nog wat in de toekomst, want dit is gewoon nutteloos.

  Reageer

Re:ageer