Nieuws - 11 oktober 2007

Vingerlikken met Eros

Fingerlickin’ op Unitas is een van de beruchtste feesten van Wageningen. Het feest van een Breezergeneratie die volwassen aan het worden is. ‘Maak je op voor de heetste beats en acts die je natste dromen zullen overtreffen’, begint de uitnodiging. ‘Vuurspuwers en paaldanseressen brengen je lichaamstemperatuur tot een ongekend hoogtepunt. (…) Uiteraard vergeten wij de dames niet. Zij worden op hun wenken bediend in de Greek Exclusiv ladiez Lounge (G.E.l.L.) met druiven in gesmolten chocolade, Griekse massages en gratis champagne. Natuurlijk houden Cupido en Eros een oogje in het zeil.’

Een Griekse massage? Dat klinkt als iets hemels, zeker in combinatie met gesmolten chocolade. Het roept beelden op van een bruinverbrande en witgetande hitsige Griek in een Speedo met glanzende huid en de geur van olijfolie waar hij je weldra mee gaat insmeren. Onderwijl fluistert hij met diepe stem onbegrijpelijke woorden in je oor. Maar dat de locatie hiervoor een druk feest op Unitas is, dat is wat moeilijk voor te stellen.
Het feest zelf komt langzaam maar zeker op gang. De aankleding belooft de uitnodiging helemaal waar te gaan maken. Er zijn schaarsgeklede dames, Playboymannen en midden op de dansvloer staat een uitnodigende paal. Alles goed en aardig, maar voor mij is dit iets te veel van het goede. Ik ben bijzonder opgelucht als de ladies lounge in de kelder open gaat.
Bij elke tree van de trap verandert de sfeer een beetje. Beneden is het een rustige, veilige wereld van aanligtafels met matrassen. Het vrouwenoog wordt meteen naar het chocoladefonteintje getrokken. Hier vindt het echte vingerlikken plaats, buiten het oog van seksbeluste Breezermannen. De echte vrouw komt hier tot bloei, er wordt gelikt en genoten zoals daarboven nooit zou kunnen.
De beloofde Eros en Cupido die er rondlopen zijn niet Grieks, breed of bruin, en al helemaal niet macho. Ze zijn juist schattig omdat ze gekleed gaan in een laken dat hun bovenlijf half bloot laat. In zo’n omgeving kan veel gebeuren, want binnen vijf minuten zit de eerste vrouw in haar bh te genieten van een nekmassage. Eros fluistert in haar oor dat hij al een vriendin heeft, en hij gebruikt gewoon massageolie van de Hema. Wat een opluchting.