Student - 13 juni 2019

Vier technische universiteiten, één magazine: 4TU Carrière Special

2

De vier redacties van de vier technische universiteiten in Wageningen, Delft, Eindhoven en Twente en hebben voor het eerst een gezamenlijk magazine uitgebracht: de 4TU Carrière Special.

De redacties, Resource (WUR), Cursor (TU/e), Delta (TU Delft) en U-Today (UT) zien het blad als een brug tussen enerzijds de alumni en anderzijds het bedrijfsleven dat staat te springen om talent.

De uitgave geeft pas afgestudeerden een indruk van hun kansen op de arbeidsmarkt. Naast bedrijfsprofielen bevat het magazine artikelen over het kiezen van de juiste baan, staan er tips & tricks in voor een zakelijk LinkedIn profiel, zijn er verhalen te lezen over succesvolle alumni en start-ups en brengt het magazine ervaringsverhalen van alumni die al werkzaam zijn bij diverse ondernemingen. Het helpt de net-afgestudeerden bij hun loopbaankeuze.

De uitgave is in samenwerking met het bedrijfsleven en met de 4TU Federatie tot stand gekomen en is deze week bij 12 duizend alumni op de deurmat gevallen. Daarnaast verspreidt elke redactie er nog eens 2000 op de eigen universiteit.

Bij de WUR zijn exemplaren verkrijgbaar via het Student Career Services in het Forum.

Bekijk en lees het magazine.

Re:acties 2

• Gerdine

Ik vind het vooral een promo voor de grote bedrijven in onze sector met hun gelikte traineeships. Niks mis mee maar wel wat eenzijdig.

• Intermediar

Het ziet er leuk uit, maar heeft wel een hoog (en glimmend) Intermediar-gehalte. En even voor de duidelijkheid: er is alleen een Nederlandstalige editie?