Student - 7 september 2015

Video: Verhuizen naar de Javastraat

2

De eerste bewoners van studentencomplex Javastraat kregen op 1 september de sleutel van hun nieuwe woning. De afgelopen week werd er dus, tussen de buien door, volop verhuisd en geklust.

Daniel Dreadson filmde de ingebruikname van het complex op de kruising van de Lawickse Allee en de Rooseveltweg.

Het complex Javastraat bestaat uit voornamelijk zelfstandige eenpersoonskamers (118 stuks) met eigen keuken en badkamer, 16 tweekamerappartementen (geschikt voor twee personen), 24 onzelfstandige kamers (met per zes kamers een gezamenlijke woonkeuken, toilet, badkamer en tuin) en 4 onzelfstandige combi-kamers (waarbij de voorzieningen met één medebewoner worden gedeeld). Alle kamers zijn inmiddels verhuurd.