Organisatie - 3 april 2015

Video: HuZestafette levert €1000 op

2

Met de jaarlijkse trappenlooprace HuZestafette in Forum is donderdag duizend euro ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Daniel Dreadson maakte een videorapportage.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

De HuZestafette wordt al enkele jaren georganiseerd door het Wageningen UR team dat deelneemt aan Alpe d'HuZes, waarbij teams zich laten sponsoren om zes keer tegen de Alpe d'Huez op te fietsen. Het doel is dit jaar 40.000 euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Foto: Aart-Jan van de Glind

Re:acties 2

 • JH

  Je kunt ook gewoon geld geven aan een goed doel zonder als een malloot verkleed door het forum te rennen. Maar goed, dan krijg je natuurlijk niet zoveel aandacht en kun je niet laten zien aan iedereen hoe goed jij wel niet bezig bent en hoe o zo betrokken je wel niet bent. Ernstig narcistisch gedrag, maar tegenwoordig de norm. Zie glazen huis, movember, etc etc

  Reageer
  • Yfke de Vries

   Helemaal prima, doneren kan via de volgende pagina: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/big-challenge-15-wur/donaties.aspx :)

  • Wakker Vlees

   JH, zo werkt liefdadigheid nou eenmaal tegenwoordig. Er bestaat geen zuiver altruïsme meer in deze maatschappij.

 • Yfke de Vries

  Ook bijdragen aan het Alpe d'HuZesteam? Doe mee met de beneFIETSavond, dinsdag 7 april, 19-23uur in de Bongerd! Meer info? www.4d6.nl

  Reageer

Re:ageer