Student - 8 mei 2017

Verkiezingen studentenraad: bruggenbouwer van S&I (video)

tekst:
Vincent Koperdraat

Van 29 mei tot en met 1 juni zijn er studentenraadsverkiezingen. Drie partijen (Veste, S&I en CSF) vechten om de gunst van de kiezer. Resource laat de komende dagen van elke partij één kandidaat aan het woord die uitlegt waarom studenten op hem of haar moeten stemmen. Ze krijgen maximaal 30 seconden om zichzelf voor te stellen. Amit Choudhary van S&I is als eerste aan de beurt.

Logo: S&I

De 22-jarige Amit Choudhary volgt de master Management, economics and consumer studies. Hij is lijsttrekker voor de partij Sustainability & Internationalisation. Als hij even niet zit te leren staat Choudhary op het hockeyveld van WMHC.

Donderdag ligt de nieuwe Resource in de bakken. Daarin staat een volledig overzicht van alle kandidaten waar je op kunt stemmen.

Re:acties 1

• Amit

Bridge the gap- Vote S&I !