Student - 20 juni 2016

Universiteit lanceert app voor E-Wallet

1

Wageningen UR heeft de MyInepro-app voor het E-Wallet systeem gelanceerd. Hiermee kunnen studenten hun studentenkaart makkelijker beheren.

De nieuwe MyInepro-app (Foto: Ronald van Drie)

Met de app voor de telefoon of tablet kan elke student nu onder meer geld op de kaart zetten. WageningenUR heeft gekozen voor een app voor het E-Wallet systeem om het betaalsysteem makkelijker te maken. Naast het opladen van de kaart laat de app ook een overzicht van de gemaakte kosten zien en kunnen printopdrachten aangepast worden.

Een student kan nu via zijn telefoon of tablet de kaart opladen met de MyInepro-app. Via Ideal of PayPal kan 10 tot en met 50 euro op de kaart gezet worden. En printopdrachten kunnen via de app gewijzigd worden in bijvoorbeeld aantal prints of kleur.

René de Koster van IT informatie systemen: ‘Deze app maakt het een stuk makkelijker voor studenten om te werken met E-Wallet.’ Vorig jaar registreerde de universiteit 15.703 geldopwaarderingen voor het systeem. 7242 Studenten maakten gebruik van de E-Wallet in 2015.

Re:acties 1

• Jan-Willem

Volgens mij is dit gewoon een ontwikkeling van softwarebedrijf Inepro die een app gemaakt heeft voor het betaalsysteem dat door Wageningen UR gebruikt wordt. Niet echt 'gelanceerd' of 'gekozen' maar gewoon een aanvulling op de al bestaande afname van het systeem welke nu automatisch ook door Wageningen UR gebruikt kan worden.