Student - 18 oktober 2007

Twee landschapsinrichters in MR Velp

Fleur van den Bos, tweedejaars student Tuin- en landschapsinrichting, en haar klasgenoot Niels Vriend zijn gekozen als nieuwe studentleden van de medezeggenschapsraad bij Van Hall Larenstein in Velp.

De hogeschoolstudenten konden voor het eerst elektronisch stemmen. Het aantal studenten dat de moeite nam om te stemmen, lag gelijk een stuk hoger dan bij voorgaande verkiezingen.
Fleur kreeg van de vier kandidaten de meeste stemmen: 111 van de 307 stemmen. ‘Eerlijk gezegd was ik een beetje verrast’, zeg Fleur. ‘Ik heb geen campagne gevoerd ofzo.’ De enige verklaring die ze kan bedenken is haar lidmaatschap van studentenvereniging Quercus, waardoor ze ook veel contact heeft met mensen van de andere studierichtingen in Velp.
De nieuwe studentleden hebben al een vergadering bijgewoond, maar moeten nog ingewerkt worden.