Student - 15 maart 2011

Trucjes die het leven leuker maken

Wie nog wat tijd wil doden op deze prachtige dag, zou eens langs het Transitorium op de Dreijen kunnen gaan. In de lift zit een telefoon waarmee je kan bellen wie je wil (eerst een 0 draaien).

Blogger_YK.jpg
Als je naar jezelf belt, krijg je het nummer van de lift en kun je dus wanneer je wil mensen in de lift lastigvallen.
Ik ben gek op dit soort trucs. Je moet het maar net moet weten, maar het kan de kwaliteit van je leven te verhogen. Ik zit er een paar voor je op een rij.
Rave
Je bent op een rave en je hebt dorst maar een flesje water kost meer dan vijf euro, want de belangrijkste inkomstenbron van zo'n feest. Ga naar een organisator en zeg dat je een of andere pil hebt gekregen van iemand en dat je je uitgedroogd voelt. Het laatste wat ze willen is een ambulance op het feest, dus een persoonlijke behandeling is gegarandeerd.
'Geheime' verdiepingen
Nog twee lifttrucs die ik nog niet heb geprobeerd op de universiteit. Veel liften in hotels hebben een code om naar ‘geheime' verdiepingen te gaan. Vaak zijn dat twee knoppen boven elkaar zoals 6 en 8 of 5 en 7.

Wil je naar boven en gaat de lift naar beneden? Aan de buitenkant bovenin zit vaak een resetknop. Druk daarop, de lift start zichzelf opnieuw op en vergeet waar hij heen ging. Kan een hoop tijd schelen, vooral als een of andere grapjurk alle knoppen heeft ingedrukt.