Nieuws - 19 januari 2017

Tegenvallende opkomst bij duurzaam film kijken (video)

Ongeveer 30 mensen hebben woensdagavond de film Premium Rush gekeken in Impulse. Opvallend aan de vertoning was dat de stroom werd opgewekt door vier hometrainers. De organisatie van het evenement is niet tevreden over de opkomst.

(Foto: Sven Menschel)

De opkomst was geschat op zo'n zestig studenten door evenementenbureau T!peaux. Maar daar kwam maar de helft van opdagen. 'Dat is teleurstellend', zegt Tim Horsting van T!peaux.

Hij heeft wel een verklaring voor de tegenvallende belangstelling. 'Er waren die avond meerdere filmevenementen. Je had het 30 hours Film Festival op de campus en in stadskamer THUIS was ook een filmavond.'

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Vervolg
Ondanks de slechte opkomst heeft Horsting wel oren naar een vervolg. 'De mensen die er wel bij waren zijn enthousiast. Het is natuurlijk ook anders dan een 'gewoon' filmavondje. Als er niet wordt gefietst valt de stroom weg.'

T!peaux organiseert voor Impulse de komende tijd nog een paar evenementen. Op 24 januari en 21 maart zijn er in luchtijd (gratis) optredens van verschillende artiesten. Op 17 maart treedt bijvoorbeeld Lynn van Werkhoven en haar band op.