Nieuws - 2 november 2016

Studentenvereniging Ceres organiseert nieuwe College Tour

tekst:
Marijn Flipse

De Business Club van studentenvereniging Ceres organiseert op 18 november de jaarlijkse Captainstour, een variant op het televisieprogramma College Tour.

Voor deze avond heeft de vereniging Onno van de Stolpe, CEO van biotechbedrijf Galápagos uitgenodigd. Galápagos is gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van medicijnen in het klinische stadium met nieuwe werkingsmechanismen.

College Tour is een programma van NPO3 waarbij studenten bekende gasten mogen interviewen. Van de Stolpe heeft zelf ook aan Wageningen University gestudeerd en is lid geweest van Ceres. 'Tijdens deze avond mogen studenten de hoofdgast het hemd van het lijf vragen. Vragen over studie, werk, privéleven of een combinatie van deze onderwerpen zouden kunnen helpen voor het plannen van je eigen toekomst', laat Tijmen Vries van Ceres weten.

Het is niet de eerste keer dat Ceres een collegetour organiseert, bij eerdere edities van dit evenement zijn onder andere Annet Aris en Philip de Ridder te gast geweest. De Captainstour is een open evenement. De avond begint om 18.30 uur aan de Generaal Foulkesweg 1b.