Nieuws - 26 april 2001

Studentengroepen verhuisd naar Duivendaal

Studentengroepen verhuisd naar Duivendaal

Op de bovenste verdieping van het gebouw van Bodem en geologie loopt de bezoeker tegenwoordig tegen studentenbladen aan. Diverse studentengroepen hebben er sinds kort hun intrek genomen. Vorige week hielden ze open huis.

Stichting Otherwise, de Boerengroep, Stichting RUW, Patio, Integrand en IAAS hebben allemaal hun eigen kamer. Samen beschikken ze over een grote vergaderruimte.

Stichting Otherwise huisde hiervoor in De andere kant, tegenover Duivendaal. Marijke Wijers, co?rdinator van Otherwise: "Dit is een mooi en toegankelijker gebouw voor studenten, maar in ruimte zijn we er op achteruit gegaan van drie vertrekken naar ??n. Wel gezellig maar niet effici?nt." Ze vindt het positief om dicht bij andere studentenorganisaties te zitten. Het samenwerken is er makkelijker door geworden.

Xander van Leeuwen van Aiesec zit met de CSF en VeSte in het bijgebouw. "De ruimte is uitstekend. De kelder van de Leeuwenborch was een donker hol zonder doorluchting. Nadeel is dat we nu huur moeten betalen. Ook is de toeloop van studenten minder. In de Leeuwenborch liepen die tussen de colleges bij ons naar binnen."| S.L.