Student - 1 mei 2018

Studenten geven demonstratie schermen in Forum (video)

tekst:
Linda van der Nat

Studenten uit de cast van theatershow Getekend! en leden van studentensportvereniging De Schermutselaers gaven vorige week een schermdemonstratie in onderwijsgebouw Forum.

De demonstratie was een initiatief van het productieteam van Getekend! Wageningen en de student-schermers om het toneelstuk onder de aandacht te brengen van studenten en medewerkers. In Getekend! wordt er aan het begin geschermd door de hoofdrolspelers, die elkaar kennen van studentenvereniging Ceres.

De student-acteurs hebben in de aanloop naar de voorstelling een aantal keer training gehad van de studenten van De Schermutselaers. In onderstaande video laten de acteurs zien wat zij hebben geleerd.