Student - 12 januari 2018

Studenten aan de slag met eeuwfeest WUR

tekst:
Didi de Vries
2

Vandaag vergadert het studentenpromotieteam van 100 years WUR voor het eerst in zijn eigen kantoor in Forum. Het team promoot komende maanden het honderdjarig jubileum van WUR onder studenten.

Studentenpromoteam op de eerste verdieping in het Forum ©Didi de Vries

Het team bestaat uit tien enthousiaste studenten uit verschillende landen. Ashi Khan, masterstudente Food Technology, wist voordat ze naar Wageningen kwam al dat ze betrokken wilde zijn bij het honderdjarig jubileum. ‘Het eerste dat ik over 100 years WUR zag, was een bericht op Facebook dat ze studenten zochten voor het promoteam', zegt ze. 'Ik heb meteen gereageerd.’

Het kantoor van het promotieteam is in het Forum op de eerste verdieping. De studenten mochten het zelf inrichten en ze hopen dat de banken goed gebruikt gaan worden. ‘De inrichting is nog niet helemaal af’, zegt Ida Sinke, studente Economie en Beleid. ‘We krijgen nog posters voor de muren, banners en raamstickers.’

Elke dag tijdens de lunchpauze zijn twee teamleden in het kantoor aanwezig om vragen te beantwoorden over de evenementen van 100 years WUR.

Re:acties 2

  • feestje

    Wel opvallend dat het gepromoot moet worden. Binnen de kenniseenheden leeft het niet, en onder studenten kennelijk ook niet. Toch alleen een feestje van het bestuurscentrum.

    Reageer
  • typfoutje

    elke dag is tijdens de lunchpauze zijn

    Reageer

Re:ageer