Student - 21 september 2006

Studente zoekt boer

Wat ze ook probeert, de universiteit in Wageningen raakt haar boerenimago maar niet kwijt. En nu is studente Bedrijfs- en consumentenwetenschappen Marlies van Zeeland ook nog gespot in de populaire televisieserie ‘Boer zoekt vrouw’.

In dit KRO-programma gaan tien boeren op zoek naar een vrouw. Marlies zag de jonge boer Martijn uit Brabant wel zitten en stuurde een brief. Maar zij was niet enige. Van alle deelnemende boeren ontving hij de meeste post. Aan hem de moeilijke keuze om uit 172 ingezonden brieven en foto’s tien leuke vrouwen te kiezen.
Hij beoordeelde de brieven samen met drie vrienden zittend op het gras. Criteria? ‘Vrolijk en spontaan’. Marlies behoorde tot de gelukkigen en werd uitgenodigd voor een speeddate. Ook dit verliep succesvol. Samen met vier andere meiden is ze nu door naar de volgende ronde en mag ze een dagje op stap met Martijn. Zondag 24 september, om 20.20 op Nederland 1, is te zien hoe dit is verlopen.
Marlies kan zelf geen commentaar geven. Zolang de serie nog wordt uitgezonden, mag zij van de KRO niks zeggen over haar tv-optreden en over de afloop.