Nieuws - 12 juni 2012

Studente overlijdt na auto-ongeluk

Studente levensmiddelentechnologie Machteld Klok is afgelopen weekend bij een auto-ongeluk om het leven gekomen, tijdens haar stage in de Verenigde Staten. Machteld reed 's-avonds na haar werk naar huis in een hevige regenbui. De auto raakte om onbekende reden van de weg en reed tegen een boom.

IMG_0951.JPG
Machteld was tijdens haar hele studietijd actief lid van roeivereniging Argo, waar ze in 2009 als wedstrijdcommissaris het bestuur in ging. Ze was daar ook stuur en coach. Bij studievereniging Nicolas Appert deed ze verschillende commissies. Ze was in de laatste fase van haar studie, waar ze zich specialiseerde in product design. In september zou ze afstuderen en ze was gevraagd om aio te worden.
'Machteld had zich tijdens haar studie en stage ontwikkeld tot een stralende jonge vrouw die zowel door haar familie als door haar vele vrienden in Wageningen, in Oneonta en in Hattem ontzettend gemist zal worden', zo laat de familie weten.
Argo kondigt een periode van rouw af. Zowel op de vereniging als in Forum ligt een condoleance boek waar iedereen een berichtje kan achterlaten.
Begin volgende week vindt in de Aula van de universiteit een gedenkbijeenkomst plaats.