Organisatie - 1 januari 1970

Sporten kun je het best in Wageningen

Niet alleen voor het onderwijs, maar ook voor de sport zijn studenten het best af in Wageningen. Dit blijkt uit de nieuwe Keuzegids Hoger Onderwijs die vorige week verscheen.

In de keuzegids zijn studentenoordelen over een groot aantal Nederlandse opleidingen op een rij gezet. De Wageningse studenten waardeerden de sportvoorzieningen met een 8,4, een fractie hoger dan vorig jaar, toen Universitair Sportcentrum de Bongerd ook op de eerste plaats eindigde.
‘We bouwden een feestje toen we het hoorden’, aldus Henri ten Klooster, hoofd van het sportcentrum. Hij is trots op het resultaat. ‘De voorzieningen worden ook op andere universiteiten steeds beter, maar we hebben blijkbaar toch een eigen gezicht.’ / YdH