Nieuws - 2 juni 2011

Splashteller

Het was niet helemaal goed gegaan met de Hokjesdenken in Resource 19; de hokjes zelf klopten namelijk niet. Daarom levert Herman Slink uit protest geen oplossing in.

29-puzzel-0519.jpg
Maar er waren een hoop andere doorzetters die erg gelukkig waren met de moeilijkheidsgraad: 'Een puzzel in een puzzel', 'eindelijk een echte uitdaging', 'deze keer een echte puzzel', schreven ze. Volgens Marianne van der Gaag klopte ook de verbeterde versie van de hokjes niet helemaal.
Ditje van der Vossen had een spannende puzzelweek. Door de fout in de hokjes zat ze totaal op een verkeerd spoor. Inlichtingen, was haar eerst idee. Maar later revancheerde ze zich goed. 'Mijn vorige oplossing was goed fout hè?', schrijft ze. 'Splashteller. Had ik nog nooit van gehoord natuurlijk maar met google kom je overal achter. Wie verzint zo'n onderzoek???'

Helden van de week: Herman Slink, Leerstoelgroep Nematologie, Herman van Eck, Ditje van der Vossen, Roeland Voorrips, Sexy Chickies, De Promis helpdesk, Willem de Visser, Jan Meuleman, Ans Lijftogt, Marianne van der Gaag, Gosse Schraa & Hanneke Pompe.