Student - 7 mei 2015

Soundbites: Wat vind jij van avondcolleges?

2

In Soundbites peilt Resource hoe studenten denken over het volgen van colleges in de avonduren of iets vroeger in de ochtend. De één vreest voor het verenigingsleven, de ander is 's avonds 'eigenlijk gewoon hersendood'.

Bekijk de nieuwste aflevering van Soundbites:

Lees ook

Re:acties 2

• Antoon VALCKX HOEX

Lijkt me een niet begrijpelijke opstelling. Hoeveel mensen hebben overdag een volledige dagtaak en gaan 's avonds naar een opleiding om hun kennis of situatie te verbeteren. Krijg een beetje het idee dat vele negatief responderenden eigenlijk nog moe zijn van hun geboorte. Zelf heb ik, overdag in een fabriek werkend van 07.30 uur tot 17.00 uur, ruim tien jaar eerst Mulo, en daarna tot em met SPD doorgaand, in de avonduren gestudeerd. En velen met mij. Volgens enkele leraren, was dat onderwijs ook voor hen een soms zware opgave, maar deden ze het met plezier en overtuiging, gezien de inzet van de avond cursisten.

• Henk de Vries

Klinkt enigszins als een 'vroeger was alles beter' reactie.

• Superman

"Ik denk niet dat dat bij veel mensen in goede oren zal vallen."

Fantastisch quoteje van die jongeman op 1:21!