Student - 9 november 2010

Scholieren trekken: zo kan het ook

'Seksistisch, racistisch en heteronormatief.' Dat vindt een medewerkster van de Radboud Universiteit van hun nieuwe ludieke promofilmpjes. De filmpjes moeten 'met stille trom vertrekken' van de collegevoorzitter. Misschien omdat er een playmate in meespeelt?

Ancilla Tilia in het Labrad filmpje
De Radboud Universiteit publiceerde drie filmpjes onder de titel 'Labrad', en er zijn er al meer gemaakt.
De prachtige Ancilla Tilia, tevens playmate, fetish pinup en FHM-columniste, speelt de rol van wetenschapper in de filmpjes. Ze zegt graag aan dingen te likken, leidt een man af van zijn rekensommen tot zijn hoofd ontploft. En ze hakt een arm af met een bijl om de arm daarna te 'ontsmetten' met een flinke fluim.

Nog steeds niet overtuigd van de kwaliteit? Zelfs de Nijmeegse studentenraad keurt de filmpjes af. Kortom, snel gaan kijken, want de filmpjes worden binnenkort in alle stilte (te laat) verwijderd.