Nieuws - 14 juni 2018

Ruim duizend aanmeldingen voor alumnireünie

tekst:
Albert Sikkema

Meer dan duizend Wageningse alumni komen op 23 juni naar de campus om de 100ste verjaardag van hun alma mater te vieren. Koning Willem-Alexander zal het evenement openen.

© Sven Menschel

De Wageningse afgestudeerden krijgen tijdens de World Wide Wageningen Alumni Reunion op 23 juni een programma voorgeschoteld met veel lezingen en verhalen van alumni, maar ze kunnen ook het Innovation Square bezoeken met Wageningse vindingen. Verder zijn er rondleidingen, een kookevenement, een optreden van Rob Urgert en entertainment door alumni. De alumni kunnen elkaar zoeken en vinden op het Meet & Greet Square op het festivalterrein op de campus.

Ook in andere delen van de wereld komen Wageningse alumni samen om het 100-jarige bestaan van de universiteit te vieren. De WURld Dialogue op de campus kan door alumni over de hele wereld live gevolgd worden. De Wageningen Alumni Reunion valt samen met de terugkomdag van alumni die 25 jaar geleden zijn begonnen met hun studie.

De alumni betalen 55 euro voor deelname aan de dag. KLV-leden en WUR-medewerkers krijgen 15 euro korting. Voor die bedragen krijgen de alumni – naast het gevarieerde programma - munten voor eten en drinken. Aanmelden kan nog hier.

Lees meer: