Nieuws - 27 maart 2020

Resource per fiets naar studentenflats

tekst:
Albert Sikkema

Nu de Wageningse campus plat ligt, wordt de Resource niet via de bakken in de onderwijsgebouwen verspreid. Resource is overgeschakeld op een digitaal magazine. Toch ontvingen enkele studentenafdelingen een papieren Resource. Hoe zit dat?

De redacteuren Coretta Jongeling en Albert Sikkema stapten op 26 maart op de fiets om langs enkele studentencomplexen van Wageningen te fietsen. In hun fietstas zo’n 150 exemplaren van het Resource magazine. Die gooiden ze at random in de postvakken van de studentenflats of in de brievenbussen van de studentenhuizen. Zo kreeg Asserpark 3a of 15b een Resource in de bus, maar de omringende afdelingen niet. Normaal gebeurt de verspreiding door Postservice en krijgen de studenten de papieren versie keurig in de bus. Vanwege de coronacrisis verloopt nu alles even anders.

De bedoeling is dat die limited edition van Resource flink wordt gedeeld door de studenten, zodat zoveel mogelijk studenten het magazine kunnen lezen. Maar ze kunnen natuurlijk ook door de digitale Resource bladeren op https://bit.ly/2WOWpd8 (Nederlands) en https://bit.ly/2wJBIor (Engels).

Ook liggen er nu papieren Resources bij de recepties van de meeste gebouwen op de campus. Zo kunnen WUR-medewerkers die doorwerken op de campus in de pauze even de Resource pakken.

Wil je op de hoogte blijven van het Resource nieuws? Volg ons ook op social media: Facebook, en instagram.