Student - 8 juni 2016

Poll: Wat moet er gebeuren met de treinsurfende studenten?

tekst:
Vincent Koperdraat
4

Heel studerend Nederland heeft het er vandaag over: de Nijmeegse studenten die op het dak van een trein klommen en er een video van maakten.

De studenten kwamen op het idee omdat ze de laatste tijd zoveel klachten hoorden over overvolle treinen. Vlogger Willem Vink:

We maken wel vaker filmpjes. Gewoon voor de lol. Pure entertainment. Maar we zoeken altijd wel een actuele aanleiding

Vervoerder Veolia heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie naar aanleiding van die actie. Het tweetal heeft minutenlang op de trein gezeten tussen het traject Nijmegen en Molenhoek. Ze hebben de hele rit gefilmd:

Re:acties 4

• Denise de jong

Ik vind het wel leuk.

• Graag bewijs

"Heel studerend Nederland heeft het er vandaag over..." Wie zegt dat..?

• Man man man

Pfff... die poll ook.
    Nog even en we hebben roddelnieuws en horoscopen hier.
    Treurig.

• Henk