Nieuws - 7 april 2011

Pikant

Welke vergeten groente ken je? Per definitie zou je antwoord natuurlijk 'geen' moeten zijn. Gelukkig zijn er mensen die zich daar verandering in willen brengen. En oninteressante dingen onder de aandacht brengen, dat kan maar op één manier: sex sells. Op organicauthority.com vind je foto's van de stoutste groenten. Zoals die hete pastinaak hiernaast. Nom nom nom!

27-ultra-pastinaak.jpg
 Dr. Hosen
Sinds deze week bestaat er een Wageningen Road in China (zie elders in dit nummer). De prominente Wageninger Dr. Dake Hosen was daar volgens de Chinezen (www.SEADC.com) bij aanwezig. Hosen? Nooit van gehoord. We@wur kent geen Dake Hosen. Tot het kwartje viel. Dr. Hosen blijkt 'president of Wageningen University'. Die Aalt.
Au!
Onze hersenen maken geen of nauwelijks onderscheid tussen emotionele en fysieke pijn. Dat hebben Amerikaanse onderzoekers ontdekt. Een bloedend hart of een bloedende duim activeren dezelfde hersencellen. Dat geeft te denken. Zou een aspirientje dan ook helpen tegen liefdesverdriet?
Halbe
Wat een gedoe zeg, over die Halbeheffing. Wat kan jou het schelen, die extra studieschuld. Als je later een baan hebt....Gelukkig kun je nu heel makkelijk afwegen of je die schuld in een keer gaat terugbetalen, of in termijnen. Kijk op watkostmijnstudieschuld.nl en maak de berekening. Slik een paar keer, en ga weer over tot de orde van de dag. Na jou de zondvloed.