Student - 13 september 2011

Op één na beste paardenkenner van het land

Afgelopen zondag behaalde Janneke Nagelhout de tweede prijs in de spannende finale van de Kennisquiz van het Nederlands Hippisch Kenniscentrum. In de finale nam zij het op tegen twee andere paardenliefhebbers in de leeftijdscategorie 'onder de 25 jaar', ze mocht dankzij haar prestatie een feloranje jas van de KNHS meenemen naar huis.

'Ik had het al op de jas gemunt', glundert Janneke trots op het Horse Event te Deurne.
Met een deelnemersveld van bijna 650 mensen was het al bijzonder genoeg dat een studente Paard & Management van Hogeschool Van Hall Larenstein bij de beste drie was geƫindigd, maar de tweede plaats was boven verwachting. 'Ik was vooraf heel zenuwachtig, je staat daar toch maar en dan moet je het nog wel even bewijzen. De vragen waren gelukkig niet heel moeilijk want ik herkende ze van de quiz die ik op internet heb gemaakt', laat Janneke weten.