Student - 10 februari 2011

Ontsteltenis na overlijden eerstejaars student

tekst:
Redactie

In Wageningen is vannacht de eerstejaars student Daan Korstanje in zijn bed overleden. Naar verluidt zou het gaan om een hartaanval. Korstanje studeerde sinds september Biotechnologie en had in Wageningen een kamer.

Bij studentenvereniging Ceres, waarvan hij lid was, is ontsteld gereageerd op het bericht. Ceres-president Emke van Wijlen: 'Dit is een groot verlies voor onze vereniging. Hij was nog maar kort lid, maar dit is echt een grote schok voor iedereen.'  Ceres is vandaag nog open om de leden te informeren en ze de kans te geven om over de gebeurtenis te praten.  Daarna gaat de vereniging dicht tot de begrafenis. Alle activiteiten zijn afgelast, ook het open feest dat vanavond gepland stond in de sociĆ«teit.