Nieuws - 1 januari 1970

Onderwijsbonussen op eerste onderwijsdag

Het onderwijsinstituut en studentenvakbond WSO gaan samen de eerste Wageningse onderwijsdag organiseren. Tijdens deze dag zullen ook de nieuwe onderwijsbonussen worden uitgereikt.

Op de onderwijsdag die maandag 27 juni zal worden gehouden, kunnen studenten en docenten deelnemen aan een groot aantal workshops. Aan de orde komen onderwerpen als het gebruik van ICT, multicultureel onderwijs en het omgaan met informatie.
Tijdens de onderwijsdag zal de rector ook de onderwijsbonussen voor opmerkelijke vernieuwingen in het onderwijs uitreiken. Een commissie met onder andere docent van het jaar dr Reint-Jan Renes, zal een keuze maken uit de voorstellen die worden voorgedragen vanuit de universiteit. De raad van bestuur heeft hiervoor vier ton beschikbaar gesteld, die de commissie over zo'n acht projecten mag verdelen. De winnende leerstoelgroepen zullen op de onderwijsdag al workshops geven over hun projecten. Voorstellen met kandidaten voor de onderwijsbonussen kunnen nog tot 15 juni worden ingediend. / JH