Organisatie - 11 juni 2009

OPEN DAGEN VHL GOED BEZOCHT

De open dagen bij Van Hall Larenstein in Velp en Leeuwarden op zaterdag 6 juni werden goed bezocht. Velp blikt met 195 bezoekers, 41 meer dan vorig jaar juni, tevreden terug. Leeuwarden trok rond de 175 bezoekers, 40 minder dan vorig jaar. Voor de locaties samen bleef het saldo dus gelijk.
Te zien aan het aantal uitgereikte informatietasjes, waren er onder de bijna tweehonderd bezoekers in Velp ongeveer honderd potentiële studenten, aldus Erik de Vries van Marketing en Communicatie. Uit de 43 ingevulde enquêtes blijkt dat 31 van de respondenten nu of in de toekomst een opleiding in Velp wil volgen. In Leeuwarden lag de score op 83 potentiële studenten, waarvan 33 uit Duitsland.
VHL-Wageningen houdt op 20 juni een informatiemarkt. Op 20 augustus volgt op alle vestigingen nog een lastminute-informatiedag.