Organisatie - 1 januari 1970

Nijs gaat in debat met Wageningse studenten

Op dinsdagavond 23 maart zal staatssecretaris Annette Nijs van onderwijs op uitnodiging van studentenraadsfractie VeSte naar Wageningen Universiteit komen. Zij zal met studenten in discussie gaan over studiefinanciering.

Het bezoek is een onderdeel van de landelijke collegezalentour van de staatssecretaris, waarin ze bijna alle grote studentensteden bezoekt. De studenten kunnen niet alleen in de collegezaal van de Leeuwenborch, maar ook tijdens het eten met Nijs discussiëren. Omdat het van zes tot acht uur ’s avonds plaatsvindt, verzorgt het ministerie voor de aanwezige studenten een avondmaaltijd. ‘Het leek ons leuk om op deze manier ook de landelijke onderwijspolitiek eens wat dichter bij de Wageningse studenten te brengen,’ aldus Rudy Jonker van VeSte. | G.v.H.