Organisatie - 28 april 2010

Nieuwe programmadirecteur voor Top Institute Food and Nutrition

Hoogleraar Erik van der Linden wordt per 1 september de nieuwe Programmadirecteur Sensory and Structure, een van de drie hoofdprogramma’s bij het Top Institute Food and Nutrition (TIFN).

Hij volgt hiermee Rob Hamer op die afgelopen december vertrok. TIFN werkt samen met universiteit en bedrijfsleven aan innovatief onderzoek op voedingsgebied. Van der Linden blijft ook werkzaam als hoogleraar van de Leerstoelgroep Fysica en Fysische Chemie van Levensmiddelen bij Wageningen UR. Volgens Jan Maat, Algemeen Directeur van TIFN, is van der Linden de juiste man voor de functie door zijn ervaring bij het bedrijfsleven en de Universiteit van Leiden. 'Erik kan TIFN verder helpen door industriƫle relevantie samen te brengen met wetenschappelijke excellentie', aldus Maat.