Nieuws - 16 augustus 2002

Muizenissen

Muizenissen

Jolanda In 't Veld, Peter Hermens en Marcel Rutten. Eerstejaars.

"Het schuimfeest op KSV zou het hoogtepunt van de AID moeten zijn", zegt Jolanda In 't Veld tijdens de BioBrunch op De Hucht. "In andere jaren stond er een schuimlaag van twee meter. Heb ik gehoord." Maar niet dit jaar. Op woensdagavond 23.00 uur, toen Jolanda met haar groepje KSV bezocht, was er geen schuim te bekennen.

"Het enige wat op de grond lag was water. De machine had twintig minuten gewerkt en was toen kapotgegaan." De AID'ers waren vervolgens water gaan opscheppen met bekertjes om elkaar nat te gooien.

"Op Ceres was het tropisch warm", zegt Marcel Rutten. "Het was niet leuk meer. Een airco had niet misstaan. Of een ventilator."

"De presentatie op Unitas was tamelijk vaag", vindt Peter Hermens. "Een sketch, een videoclip met allemaal feestbeelden en heel veel vage muziek. Ik heb het niet zo op trance. Ik hou meer van bekende muziek."

En nu we toch aan het klagen zijn: "Het hele AID-programma zit veel te vol", zegt Peter. "Je hebt geen moment rust. Je bent altijd bezig", zegt Marcel. "Tijd om even ergens te gaan zitten of een kroegje te pakken heb je niet", zegt Jolanda. "Het is een uitputtingsslag." | W.K.