Nieuws - 17 mei 2001

Muizenissen

Diane ter Doest, student Voeding en gezondheid:

"Ik vind het heel vervelend dat, sinds ik in maart begonnen ben met afstuderen, ik al twee keer heb moeten verhuizen en de derde keer komt eraan. In het begin waren wij ondergebracht in het John Snow-gebouw, maar daar was al snel geen plaats meer voor ons. Toen kwamen wij terecht in het Wiskundegebouw, maar onze kamer was een PGO-ruimte, voor Probleem Gestuurd Onderwijs. Dus moesten we alweer weg. Dit keer naar het Computechnion. Eind september gaan we over naar het Agrotechnion.

Tijdens onze laatste verhuizing moesten we er op donderdag uit en konden pas op maandag op onze nieuwe locatie terecht. Dan ben je toch weer twee dagen kwijt.

Bovendien hebben we nog steeds geen eigen computers. Die zouden we oorspronkelijk al eind maart tot onze beschikking hebben. We zitten met z'n vijven op een kamer en zouden drie computers krijgen. We weten niet hoe lang het nog gaat duren. Het risico dat er hier geen computer vrij is, ondervang ik door 's morgens op tijd te komen. 's Middags is het een stuk drukker, daarom blijf ik zo lang mogelijk doorwerken achter de computer.

Doordat we nog steeds geen vaste werkplek hebben, moeten we steeds onze spullen meenemen. Thuis werken is voor mij geen optie, want ik heb geen computer. Ik doe thuis wel wat leeswerk.

Verder is het irritant dat mijn afstudeerbegeleider wel in het John Snow-gebouw zit en wij niet. Normaal loop je als je vragen hebt even binnen. Dat is nu een stuk moeilijker." | E.W.