Wetenschap - 1 januari 1970

Meer ruimte in verbouwd Movie W

Meer ruimte in verbouwd Movie W

Meer ruimte in verbouwd Movie W


Filmhuis Movie W is woensdag 1 oktober met een Nederlandse premièrefilm
weer van start gegaan. Door de verhuizing vanuit De Wereld en verbouwing
van de nieuwe zaal aan de Lawickse Allee hebben filmliefhebbers Movie W een
aantal maanden moeten missen. Maar ze hebben nu wel meer beenruimte en een
betere geluidsinstallatie.
Bestuurslid Hugo Vervoort vindt de zaal prachtig sfeervol maar is vooral
benieuwd wat het publiek van de nieuwe zaal gaat vinden. ,,We hebben
proefgedraaid en het geluid klinkt als een klok.’’ De zaal heeft een koel-
ventilatie installatie en een nieuw projectiedoek.
De verhuizing naar en verbouwing van de voormalige practicumzaal
Bodemmorfologie is mede betaald door Wageningen UR, omdat het filmhuis
onderdeel is van Studium Generale. Daarnaast zijn heeft Movie W diverse
subsidies gekregen, waaronder een bijdrage van de Gemeente Wageningen. |
Y.d.H.

Re:ageer