Organisatie - 15 november 2007

Malaria-expert wint MBA-award

De Wageningse medisch entomoloog dr. Bart Knols is door de internationale Association of MBAs uitgeroepen tot MBA Student of the Year 2007. De prijs is op donderdag 8 november aan hem uitgereikt tijdens een galadiner in de historische Gladstone Library in Londen.
Knols krijgt de prijs, die wordt gesponsord door de Britse krant The Independent, voor zijn talent voor leiderschap en zijn ambassadeurschap voor de MBA-titel. De bioloog begon in 2003 met de deeltijdopleiding tot Master in Business Administration aan de Britse open universiteit; Knols werkte toen voor het Internationaal Atoomenergie Agentschap in Wenen.
Vorig jaar ontving Knols de ludieke Ig Nobelprijs voor zijn bizarre onderzoek naar de aantrekkingskracht van zweetvoeten en Limburgse kaas op malariamuggen.