Nieuws - 17 februari 2011

Kweekvrees!

'KWEEKVREES!', mailde Herman naar de hokjesdenkers. 'Voor jou zeker?!', dachten we nog. Maar even later kwam gelukkig een correctie binnen: 'Vanwege m'n spekvingers tikte ik de R in plaats van de L. De oplossing moet natuurlijk KWEEKVLEES zijn.'
Pfieuw.

29-hokjes-oplossing_0512.jpg
De hokjes-oplossing was wel een beetje te makkelijk, vonden zowel de Sexy Chickies als Evert Jan. 'Dat krijg je als je de oplossing op het voorblad van de Resource schrijft.' Tja. Goed punt. En nog een minpuntje van EJ: 'Mijns inziens zat in 4 vertticaal een t teveel. Zijn jullie het daarmee eens?' Na teruglezen van deze zin zijn we het met je eens. Maar EJ doelt waarschijnlijk op het verschil tussen flaneer en flaneur. Wat vinden jullie?
Alle inzenders op een rijtje:
Willem Menkveld, Sexy Chickies, Cees Niemeijer, Anita's Angels, Hokje514@wur, Herman Slink, Renée en Susan van der Salm, Ditje van der Vossen, Leerstoelgroep Nematologie, Marianne van der Gaag, Eef Velthorst, Marije Oostindjer, Anton Korteweg, Ellen Slegers, Willem de Visser, Evert-Jan Bakker, Gosse Schraa en Hanneke Pompe, Hannah Ackermans, Loes Bugter.